2 personer som rigger til en utendørsscene. Foto.

Bli med på laget!

Årets sommerfestival langs Kulturveien har behov for frivillige til flere av våre arrangementer. Festivalen drives i stor grad på dugnad og idealisme.

Har du lyst til å bidra til at Jonsok til olsok kan gjennomføres?
Oppgavene er varierte, og du vil alltid jobbe i et team. Det arrangeres infomøte for de frivillige i forkant av arrangementene. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Til festivalutstillingen har vi behov for riggehjelp. Til utekonsertene i Åkervika (29. juni) og til dansefesten i Vestvatn (26. juli) har vi blant annet behov for ordensvakter, parkeringsvakter, salgsmedarbeidere, artistverter og riggemannskap til scenen.

Vi inviterer enkeltpersoner, lag og foreninger langs Kulturveien og andre som har hjerte for levende bygder og lokal kulturformidling til å melde seg til tjeneste. Som motytelse gir festivalen et bidrag til ditt utvalgte lag eller forening. Du kan selvsagt også velge å gi dugnadspengene til sommerfestivalen.

I tillegg søker vi en godkjent helsesykepleier/sykepleier som kan være HMS-ansvarlig for Åkervika Open og festen i Vestvatn. Du kan velge å bidra på en eller begge konsertene. Disse oppdragene lønnes etter avtale.

Vil du bli med på laget?
Ta kontakt med frivilligkoordinator Inge Arne Leithe
Tlf. 99229315
E-post ing-ar@online.no
Eller send oss en melding på Facebook 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, les mer i vår personvernerklæring